DODATNA OPREMA

SAMOUSLUŽNI USISIVAČ

Naš samouslužni usisivač ima kućište u potpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Sa snažnom turbinskom snagom od 3 kW, obezbeđuje snažno i efikasno usisavanje, bez obzira na vrstu nečistoće. Prilagodljivost sa 6 različitih kovanica ili žetona. Dodatna opcija nosača crijeva s oprugom čini upotrebu usisivača još praktičnijom. Crijevo će biti na dohvat ruke i spremno za upotrebu u svakom trenutku.

samousluzni-usisivac

SAMOUSLUŽNI APART VODA-ZRAK

Samouslužni aparta voda zrak smo spakovali u kućište u potpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Ovaj uređaj je namenjen dosipanju vode u vozilo i efikasnom duvanju guma. Potenciometar omogućava laku kontrolu procesa duvanja guma, prilagođavajući se vašim klijentima.

samousluzni-aparat-voda-zrak

samouslužni aparat - miris za auto

Naš samouslužni APARAT ZA MIRIS ZA AUTO ima kućište u potpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Uz naš inovativni samouslužni aparat za osveženje unutrašnjosti vozila, donosimo vam neodoljiv doživljaj mirisa u svakoj vožnji. cilj ovog samouslužnog aparata jeomogućavajući vam jednostavno osvežavanje automobila bez napora.

samousluzni-aparat-miris-za-auto

SAMOUSLUŽNI APART - crnilo za gume

Samouslužni aparta crnilo za gume je upotpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Crnilo za gume je specijalno formulisani proizvod namenjen zaštiti bočnih delova guma od spoljnih uticaja, istovremeno pružajući potamnjivanje i dodatni sjaj. Ovo sredstvo efikasno štiti gumu od nepovoljnih vremenskih uslova, UV zračenja i drugih spoljnih faktora koji mogu uzrokovati starenje i oštećenje.

samousluzni-aparat-crnilo-za-gume

aparat za vjetrobransaku tečnosti

Naš samouslužni APARAT ZA tečnost za vjetrobranska stakla ima kućište u potpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Naš samouslužni aparat za vjetrobranska stakla donosi jednostavnost i efikasnost u održavanje kristalno čiste vizure vašeg vozila. Ovaj intuitivni uređaj omogućava vam brzo i lako dosipanje tečnosti za pranje vjetrobranskog stakla, čineći ga idealnim saveznikom njegovih korisnika.

aparat-za-vjetrobransku-tecnost

MJENJAĆNICA ZA SITNI NOVAC

MJENJAČNICA ZA SITNI NOVAC je upotpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

Ovaj jednostavan i efikasan uređaj namenjen je da pruži brzu i preciznu razmenu krupnih novčanica za prikladne kovanice ili žetone, čineći iskustvo pranja automobila jednostavnijim i bez stresa.

mjenjacnica-za-sitni-novac

držač patosnice - držač tepiha

DRŽAČ PATOSNICE - DRŽAČ TEPIHA JE u potpunosti izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika (inox).

SLUŽI ZA jednostavno kačenje patosnica, čime se obezbeđuje sigurno i stabilno držanje tokom pranja u boksu samouslužne autopraonice. Sa impresivnim pritiskom od 150 bara, ovaj držač patosnica garantuje snažno prijanjanje, čime se obezbeđuje da patosnice ostanu na mJEstu tokom celog procesa čišćenja.

drzac-patosniice-drzac-tepiha